Portofoliu

Iată o listă cu proiectele recente la care am lucrat că să poți decide dacă vrei să începem o discuție.

MarieNouvelle.ro

Un proiect dictat de evoluția continuă a tehnologiei. Migrarea magazinului online a avut loc din cauza schimbărilor majore din platfomă. Am profitat de acest lucru și i-am oferit un design nou, structurat mai bine pe ceea ce se află la baza acestui business și anume arta.
Detalii proiect

LauraHanganu.com

Acest proiect a pornit de la necesitatea de a lansa un curs online în condițiile în care până acum ședințele de terapie aveau loc preponderent offline. Am lucrat împreună la landing page-uri și la campanii de email astfel încât să aducem oameniilor la îndemână puterea transformatoare a meditațiilor ghidate.
Detalii proiect

Pantofica.ro

Împreună cu Alexandra am luat decizia sa migram de la Magento la PrestaShop - o platformă potrivită nevoilor siteului, cu o mult mai mare adaptabilitate și în concordanță cu bugetul alocat acestui proiect. Împreună am migrat baza de date și am transformat partea vizuală într-un format ușor de parcurs de către clienți.
Detalii proiect

SatulBanului.ro

Chiar și un proiect pentru viața din offline are nevoie de o prezență online. Uneori aici are loc prima întâlnire dintre tine și clienții tăi. Pentru acest proiect am creat logo-ul și un website complex de prezentare.
Detalii proiect

Îți place ce vezi?

Dacă știi că ai nevoie de website dar nu știi exact ce înseamnă asta putem stabili o discuție. Poți capătă claritate în legătură cu prețul unui website, ce funcționalități trebuie să aibă site-ul tău pentru tine și clienții tăi.
Vom trece în revista întregul proces de la ideea ta la implementarea ei în online astfel încât tu să știi ce să ceri și să știi că ai primit ceea ce ai nevoie.
STABILEȘTE O ÎNTÂLNIRE
Copyright © atmari