laurahanganu.com

laurahanganu.com

Website-ul care promovează bucuria

Laura Hanganu isi propune "să îi ghidez pe oameni să se elibereze de limitările, constrângerile și suferința din trecut. Să trăiască viața cu bucurie, fără teamă, cu îndrăzneală și să își manifeste întregul potențial care ne-a fost dat ca ființe umane."

Ce probleme am rezolvat

Design și implementare landing page-uri
Abonare la newsletter prin oferirea de materiale gratuite
Realizarea template-urilor de newsletter
Segmentarea bazei de date

Cu ce am ajutat

Design și implementare landing page

Colaborarea a început cu nevoia de a implementa rapid un landing page de inscriere pentru participare la un webinar si a unui landing page pentru pagina de vanzare a cursului online.

Campanii de email

Ca parte a procesului de înscriere am creat un proces automatizat de trimitere de email-uri pentru confrmare. Apoi am implementat întreagă serie de newslettere și am setat campaniile.

Strategie trimiteri targetate

Prin segmentare bazei de date am avut grijă ca fiecare email să ajungă doar la persoanele interesate de webinar. Evităm astfel să fim acuzați de spam și ne păstrăm relevanți pentru abonații noștri.
Nevoia CLIENȚIlor

Flow simplu de urmat

Implementare strategie de marketing

Am participat la construirea unui întreg parcurs pentru a introduce acest curs. Am implementat în cadrul acestui proces 11 newslettere și am trimis 11 campanii de email.
La webinar au participat peste 57% din cei înscriși la webinar. Apoi peste 45% au achiziționat cursul.
Îmi este clar că în succesul acestui proiect a avut un foarte mare impact valoarea pe care o oferă Laura oamenilor cu care intră în contact.
ai Și tu nevoie de ajutor?

Cum a decurs colaborarea

Mari are o minte foarte structurată și este un ascultător fantastic. În colaborarea noastră, aceste talente i-au permis să extragă esențialul din noianul de cuvinte în care i-am explicat ce îmi doresc. Mi-a dat foarte multe idei și a fost cu adevărat interesată și implicată în succesul proiectelor la care am lucrat împreună.
Laura Hanganu

Ai nevoie de o discuție de clarificare?

Vom trece în revistă întregul proces de la ideea ta la implementarea ei în online astfel încât tu să știi ce să ceri și să știi că ai primit ceea ce ai nevoie.
SĂ vorbim
Copyright © atmari
flagcartscreen