Despre mine

Te întâmpin cu o listă cu locurile în care am lucrat, cu oamenii minunați pe care i-am cunoscut. Ce cred eu despre mine și mai ales ce cred ei despre colaborarea noastră.

Viața în agenție și viața de freelancer

Lucrez de 13+ ani în online, de prin anul 3 de facultate când m-am angajat că front end developer.
Primul meu job a adus multă experiență în a descoperi și a rezolva probleme din website-urile construite de alții. O muncă obositoare cel puțin, dar care mi-a călit răbdarea și talentul de a rezolva majoritatea bugurilor ce pot fi găsite într-un website.
Călătoria a continuat într-o agenție de marketing unde am avut ocazia de să lucrez pentru clienți din toate ramurile. Am lucrat pentru Vodafone implementând tot ceea ce ținea de design pentru magazinul lor online. Am implementat website-uri de prezentare, am lucrat la magazinele online din portofoliul Kondiment. Aici am avut parte de tot ce înseamnă lucrul într-o agenție. Am lucrat cu o echipă fantastică, într-o atmosfera energică. Am învăț multe despre ce înseamnă implementarea unui website de la cap la coadă. Am ținut training -uri de administare a website-ului clienților.
Mi-am continuat cariera la Avira unde am făcut parte din echipa de marketing online. Aici am lucrat la portalul pentru parteneri, la campaniile de vânzare iar apoi am condus echipa pentru a regândi poziționarea produselor destinate segmentului de business.
Apoi drumul m-a dus la Axigen. Am lucrat alături de echipa Axigen la redesignul produsului. La crearea unui profil ideal pentru partenerii noștrii. În urma acestui proiect ne-am crescut numărul de parteneri activi. În același timp am lucrat la partea de implementare a unui design nou pentru website. Astfel a fost îmbunătățita structura codului și viteza de încărcare a websitelui.
De aici înainte am continuat pe calea freelancerului. Îmi place mult viață această din online. Planificarea unui website, să descopăr ce nevoie are persoană care vrea un website, să descopăr ce nevoi au clienții lui. Să creștem împreună afacerile care sunt la început de drum, care nu au încă bugete de mii de euro doar pentru un website.

Vrei să vorbim?

Dacă știi că ai nevoie de website dar nu știi exact ce înseamnă asta putem stabili o discuție. Poți capătă claritate în legătură cu prețul unui website, ce funcționalități trebuie să aibă site-ul tău pentru tine și clienții tăi.
Vom trece în revista întregul proces de la ideea ta la implementarea ei în online astfel încât tu să știi ce să ceri și să știi că ai primit ceea ce ai nevoie.
STABILEȘTE O ÎNTÂLNIRE
Copyright © atmari