satulbanului.ro

satulbanului.ro

Prezența online al unui proiect pentru viața din offline

Satul Banului | Casa de oaspeți a luat naștere din dorința lui Răzvan Dobre de a aduce liniștea în viața oamenilor. E un proiect pentru suflet. Un loc unde online-ul se oprește și viața curge încetișor în ritmul naturii. 

Ce probleme am rezolvat

Logo și Webdesign
Structură website de prezentare
Implementare custom pe wordpress
Implementare în 4 limbi

Cu ce am ajutat

Logo si Webdesign

Cred că partea cea mai complexă a fost realizarea structurii website-ului. Informația care se dorea prezentată era foarte stufoasă și aveam nevoie de o structură clară. Este foarte important ca utilizatorul website-ului să aibă o hartă să ajungă la informația dorită rapid. Cred că am reușit acest lucru, mai ales în urma feedbackului primit chiar de la clienții casei de oaspeți.

Implementare custom

Designul a fost implementat pe o temă special făcută pentru acest proiect. Am evitat astfel folosirea plugin-urilor care ar fi îngreunat încărcarea website-ul. Am păstrat partea de administare curată și bine structurată astfel încât clientul să își poată modifica informațiile din site cu ușurință.

Structură complexă

Acest site are o cantitate mare de informații structurată pe mai multe categorii. Avem categorii de articole educative, categorii de galerie foto, categoria de camere de oaspeți, paginile statice de baza. Și site-ul este disponibil în 4 limbi (română, franceză, engleză și germană).
Nevoia CLIENȚIlor

Atenția pe educație

Structură complexă

Acesta este un website de prezentare dar nu ne-am ocupat doar de prezentarea camerelor ce pot fi rezervate. 
Am avut mereu în minte faptul că ne dorim să prezentăm zona. Să arătăm frumusețea locurilor și le spunem oamenilor ce este de văzut și de făcut în Măgureni.
Am prezentat istoria locului astfel încât să educăm mai presus decât să vindem.
AI ȘI TU NEVOIE DE AJUTOR?

Ai nevoie de o discuție de clarificare?

Vom trece în revistă întregul proces de la ideea ta la implementarea ei în online astfel încât tu să știi ce să ceri și să știi că ai primit ceea ce ai nevoie.
SĂ VORBIM
Copyright © atmari
flagcartscreen