marienouvelle.ro

marienouvelle.ro

Un magazin online care promovează arta

Acest proiect a căpătat formă din dorința de a aduce arta mai aproape de oameni. Și a adus-o la modul cel mai intim, este arta care te îmbracă. O astfel de viziune avea nevoie de un magazin online care să îi pună în valoarea frumusețea și să nu cadă pradă consumerismului.

Ce probleme am rezolvat

Webdesign și structura custom
Implementare plată online
Pagina tip lookbook 
Campanii newsletter

Cu ce am ajutat

Webdesign magazin online

Am creat un design personalizat care să pună în valoare produsele și frumusețea lor. Am acordat atenție modului în care se prezintă pe mobil dat fiind că analiza de trafic ne-a arătat că de acolo avem peste 50% din trafic.

Securitate & performanță

Am migrat de la prestashop 1.6 la versiunea prestashop 1.7. Tehnologia se schimbă rapid, apar versiuni noi de php, update-uri de securitate. Păstrăm pasul cu tehnologia astfel încât să nu avem neplăceri. Știați că plata cu cardul nu funcționează când nu ești prieten cu update-urile?

Cercetare cuvinte cheie

Că să putem răspunde cât mai eficient nevoilor oamenilor am realizat o cercetare a modului în care aceștia caută ceea ce își doresc. Folosim cuvintele cheie în paginile site-ului pentru a le veni în întâmpinare.
Nevoia CLIENȚIlor

Arta mai presus de orice

Planificare pagina de produs

În redesignul website-ului am avut grijă să tratăm cu atenție arta. Am conceput astfel o pagină dedicată ei unde am alcătuit un lookbook personalizat.
Am luat tablourile artistei și am corelat produsele cu tabloul din care au prins viață.
Oamenii nu ajung doar pe un magazin online, intră într-o cu totul altă lume.
ai și tu nevoie de ajutor?

Cum a decurs colaborarea

Am întâlnit-o pe Mari acum 8 ani la o conferință de web design și de când am vorbit cu ea, am știut că vreau să colaborăm și să fie ea cea care îmi va face designul site-lui meu. De atunci am colaborat exclusiv. Pentru că îmi este ușor să comunic cu ea, pentru că este prezentă și explică foarte bine, pe înțelesul “muritorilor” orice legat de partea tehnică. Un plus important, are bun simț estetic. O recomand cu inima deschisă!
Maria Tureanu

Ai nevoie de o discuție de clarificare?

Vom trece în revistă întregul proces de la ideea ta la implementarea ei în online astfel încât tu să știi ce să ceri și să știi că ai primit ceea ce ai nevoie.
SĂ vorbim
Copyright © atmari
flagcartscreen