pantofica.ro

pantofica.ro

Magazinul online care te ajută să zâmbești (mai ales dacă ești femeie)

"Pantofica.ro a luat naștere din dorința de a aduce zâmbetul pe buze femeilor. Nu știam să facem acest lucru, am învățat cu fiecare clientă în parte, ne-am îmbunătățit serviciile și calitatea produselor pentru a le aduce la standardele cerute de voi. Pantofica nu este despre pantofi, ci despre bucuria femeilor în cea mai pură și simplă varianta a ei."

Ce probleme am rezolvat

Brese de securitate
Layout necorespunzător dorințelor
Lipsa de coerentă în procesul de comandă
Platforma învechită și mult prea complexă pentru nevoile de adaptabilitate ale siteului

Cu ce am ajutat

Webdesign magazin online

În concordanță cu nevoile creative ale magazinului online și pornind de la logo-ul deja cunoscut de către clientele Pantofica.ro, am adaptat partea vizuală a siteului cu standardele actuale. În afară de usability, am avut în vedere să exprimăm prin culorile alese una dintre cele mai importante plus-valori ale siteului: faptul că produsele create sunt pline de viață și de culoare. Așa că nu ne-am ferit să folosim contraste.

Website development

Împreună cu Alexandra am luat decizia să migram de la Magento la PrestaShop - o platforma potrivită nevoilor siteului, cu o mult mai mare adaptabilitate și în concordanță cu bugetul alocat acestui proiect. Împreună am migrat baza de date și am transformat partea vizuală într-un format ușor de parcurs de către clienți.

Securitate & performanță

Platforma nou aleasă a reușit să rezolve problemele de securitate (în special code hacking) care se propagau tot mai des pe vechiul site și aveau impact negativ asupra procesului de comandă și asupra performanțelor SEO. Am reușit să creștem viteză de încărcare a siteului pe desktop și pe mobile.
Nevoia CLIENȚIlor pantofica

Ușurință în comandă

Planificare pagină de produs

Un challenge care m-a scos din zona de confort a fost să organizez împreună cu Alexandra pagină de produs într-o structura coerentă și ușor de parcurs de către cliente.
Fiind vorba despre pantofi pe comandă, câmpurile ce ar fi trebuit să fie completate de către cliente au avut nevoie de o structura logică și o funcționalitate impecabilă pentru a nu pierde clienții.
Pagina de produs este cea mai importantă pagină a siteului. Dacă vrei să te inspiri sau ești doar curios, poți vedea un exemplu pe site.
ai Și tu nevoie de ajutor?

Cum a decurs colaborarea

"A fost o coincidenta sa o reintalnesc pe Mari. Mi-a propus sa facem "ceva frumos" cu Pantofica. Nu era in plan sa o iau de la capat cu refacerea siteului pentru ca mi-a fost extrem de greu ultimele dati sa lucrez cu programatori care au abandonat proiectul la inceput, la mijloc sau chiar in momentul lansarii.

Mari m-a facut sa fac din Pantofica ceea ce mi-am dorit sa fie de la inceput - un site plin de culoare si viata. Un site care transmite iubire si feminitate. Totul a decurs absolut perfect. Poate pare prea mult sa spun asta, dar sincronizarea mea a fost fara cusur: am comunicat rapid si eficient, am stabilit impreuna timinguri fara sa existe presiune in vreuna dintre parti. Si ce mi-a placut foarte tare a fost ca reperele pentru design pe care i le-am dat au fost minime, insa viziunea ei s-a potrivit perfect cu ce avea siteul nevoie si cu ce aveam eu nevoie.

Ce s-a schimbat? In afara de partea tehnica (usability, securitate imbunatatita si design), s-a schimbat cel mai important lucru - vibe-ul siteului. Iar lucrul acesta s-a vazut in atitudinea clientelor fata de procesul de comanda, plati online si produse (mult mai multa incredere).

A fost ca "sarea in bucate" - acum totul are sens. Acum totul este ceea ce ar fi trebuit sa fie de la inceput. Insa a fost nevoie de 10 ani ca sa apara Mari in viata mea si in procesul Pantofica."
Alexandra Popescu

Ai nevoie de o discuție de clarificare?

Vom trece în revistă întregul proces de la ideea ta la implementarea ei în online astfel încât tu să știi ce să ceri și să știi că ai primit ceea ce ai nevoie.
SĂ VORBIM
Copyright © atmari
flagcartscreen